Ulasan aku ttg forum ini...

Go down

Ulasan aku ttg forum ini...

Post  teri-chan on Mon Mar 09, 2009 9:29 pm

1st of all colour backgroound die bit dim, ptt tkarkan yg lebih ceria.... walaupun user dalam kategori matang tp pemilihan warna yg kelam akan membuhsankan.

2 - ruangan bantuan ahli diletakkan tempat paling atas sekali dn berada die section yg berlainan. membolehkan sume user baru yg msl nk bc rules bermain sume function n test open new thread. sume mode akan delete sume posting yg berusia lebih dr 1 bulan utk jimatkan space.

3 - segala testing dlm ruangan maklum bls juge perlu dipindhkan ke ruang yg berkaitan elakkan overcrowding.

4 - target user ialah golongan yg matang so jgn amik cara mod dlm forum lg 1 utk bertindak tegas. perlu diingtkan yg bakal msuk adalah mereka yg bekerja dgn kerajaan.

5 - ruangan politik perlu dibuang sbb boleh menggambarkan provokasi. gomen workers = politic talk? big no-no. sbb perlu diingtkan forum ini membawa nama jabatan. boleh dikenakan tindakan kalau didapati user cume membuat provokasi. seba;iknya wujudkan ruangan serius. boleh berbincang ttg persoalan2 isu semasa malaysia n luar negara (di sini nk berbicara politik dibenarkan tp level of topic is moderate.)

6 - muat turun mp3 juga kene buang sbb nnt die kata piracy. by rite muat turun lagu kene byr n dibyr royalti... betul kan? BUT boleh digantikan dgn section hiburan di mana diorg leh letak link or video or bukak topik apa2 saja ttg hiburan.

7 - letak ruangan travel n living. sbb org gomen ni suka travel... so diorg leh share apa2 yg ptt psl travel juge.

hem tu je kot.... later dh up n byk user sure lg byk teguran utk cntikkan forum ni... GUd luck dear admin!

teri-chan

Number of posts : 1
Registration date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Ulasan aku ttg forum ini...

Post  Admin on Mon Mar 09, 2009 9:38 pm

by the way..thanks for the comments... nanti saya akan improvekan lagi...sokongan dri user2 lain di perlukan..dan juga komen2 dari user lain...jangan test jer..komen2 di perlukan..

terima kasih..

admin

Admin
Admin

Number of posts : 5
Registration date : 2009-03-09

View user profile http://iljtmalumni.board-directory.net

Back to top Go down

Re: Ulasan aku ttg forum ini...

Post  szainizam on Mon Mar 09, 2009 11:54 pm

salam...

aku setuju ngan teri-chan pasal colour forum ni....tulisan aku ni cam tak nampak..hehhehe..

lain2 pasal teknologi terkini, gadget ke, pasal komputer pun leh masuk sikit2

lagi..leh wat isu famili, kekeluargaan, kewangan..

cam travel tu, leh zoom kan kat malaysia..lagi bagus kalau ade saluran ngan kementerian yang berkenaan..hehehe..pasal malaysia ni pun aku tak abis jalan...

lain2..camner nak promote lagi forum ni...

nway, BAGUS bounce !

p/s..time tak adjust la ke bro?...ke jam aku salah..hehehe
avatar
szainizam

Number of posts : 6
Age : 41
Location : dekat dengan Pasar Borong Selangor
Registration date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Ulasan aku ttg forum ini...

Post  Admin on Tue Mar 10, 2009 3:21 am

szainizam wrote:salam...

aku setuju ngan teri-chan pasal colour forum ni....tulisan aku ni cam tak nampak..hehhehe..

lain2 pasal teknologi terkini, gadget ke, pasal komputer pun leh masuk sikit2

lagi..leh wat isu famili, kekeluargaan, kewangan..

cam travel tu, leh zoom kan kat malaysia..lagi bagus kalau ade saluran ngan kementerian yang berkenaan..hehehe..pasal malaysia ni pun aku tak abis jalan...

lain2..camner nak promote lagi forum ni...

nway, BAGUS bounce !

p/s..time tak adjust la ke bro?...ke jam aku salah..hehehe

terima kasih di atas cadangan anda... pasal tulisan tuh tulisan yang mana tuh...boleh mentionkan kepada saya?

terima kasih di atas cadangan anda..saya akan tambahkan lagi thread2 yang baru untuk ahli-ahli..terima kasih...

admin

Admin
Admin

Number of posts : 5
Registration date : 2009-03-09

View user profile http://iljtmalumni.board-directory.net

Back to top Go down

Re: Ulasan aku ttg forum ini...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum